Cum să faci Petrecere de Halloween la tine acasă sau în altă locaţie

Pasul 1 Ne facem lista pentru petrecerea de Halloween
Ar trebui să treceţi Htot ceea ce vă trece prin cap…idei şi bineţeles să vă gândiţi cine ar putea să participle. Cel mai probabil toţi prietenii tăi vor vrea să participe. După ce ai finalizat-o vezi care dintre ei ar putea să vină şi care nu pentru ca să poţi trece la pasul următor.
petrecere de Halloween, lista de Halloween, poza d p bestmusic.ro,
exemplu de joc care se poate juca la o petrecere de halloween
activitati si jocuri de halloween,bostani halloween, jocuri de halloween pentru serate,
evenimente din viata adolescentilor, locatii de halloween, cadouri de halloween, activitati de halloween, copii de halloween, meniu de halloween
cum sa oranizezi petrecere de Halloween, halloween 2011, activitati halloween, jocui halloween, petreceri de halloween, party de halloween, idei de halloween, pasi de organizare petrecere de halloween,

Pasul 2 - Când, unde şi la ce oră? 
Prima ta decizie va fi când să aibă loc petrecerea de Halloween. Dacă Halloween cade într-o zi a săptămânii, ia în considerare programarea ei pentru week-end înainte sau după data de 31 octombrie, astfel încât să aibă timp si invitatii tăi să rămână, să se distreze fără probeme, fără să trebuiască să se trezească mai devreme ca să meargă la şcoală a doua zi.
În cazul în care aveţi de invitat multe persoane şi spaţiul nu vă permite acasă la voi, nici parcarea de asemenea, aţi putea să vă asociaţi cu un prieten care ar avea mai mult spaţiu. Este distractiv să planifici cu un prieten o asfel de petrecere şi veţi obţine, de obicei, o varietate mai largă de oameni şi activităţi. Asiguraţi-vă că, dacă faceţi acest lucru, să nu lăsaţi locul necurăţat la finalul petrecerii. Rămâneţi să lucraţi împreună de la început până la sfârşit.
Dacă participanţii sunt copii sau adoleşcenţi asiguraţi-vă că sunt respectate dorinţele şi regulile părinţilor lor. Dacă sunt adulţi ei ar trebui să ştie. ora la care ar trebui să vină, dacă durata este mai mare, ar trebui să îşi găsească baby sitter pentru copiii lor, vor trebui să mănânce înaite sau vor avea de mâncare la petrecere.

Pasul 3 – Invitaţiile de Halloween 
invitatie de Halloween
poza de pe zazzle.com



Dacă petrecerea voastră are o temă, poate doriţi să vă faceţi şi o invitatie de petrecere de Halloween, care merge cu ea. De exemplu, dacă doriţi ca toţi oaspeţii să se îmbrace ca un monstru, invitaţia voastră ar putea fi în formă de casă bântuită şi ceva monstru. 
Puteţi să le creaţi chiar voi invitaţiile de Halloween, simplu sau complex în funcţie de imaginaţia pe care o aveţi.
Dacă aveţi timp pentru a face invitaţiile, aici sunt câteva idei pe care le puteţi încerca:

  1. Invitaţie fantomă – Aveţi nevoie de o batistă, un elastic, o acadea şi un marker. Scrieţi informaţiile invitaţiei într-o spirală, pe marginile batistei. Când aţi terminat, înfăşuraţi batista în jurul acadelei. Fixaţi-o cu o bandă de cauciuc sau o panglică la gâtul acadelei şi apoi desenaţi-i doi ochi cu negru. Trimiteţi invitaţia fantomă într-un plic căptuşit sau oferiţi-o direct prietenilor voştri.

  1. Invitaţie lespede – Aveţi nevoie de un carton sau hârtie gri, o foarfecă, un marker negru, hârtie creponată sau confetti. Se taie hârtia sau cartonul într-o formă de piatră funerară Scrieţi ceva “fioros” u litere mari în partea de sus.Dedesubt scrieţi informaţii invitaţiei (data, ora, locaţia, dacă e nevoie de costume, program, etc.). Se presara un pic negru şi portocaliu, confetti în mijloc, şi gata, puteţi să le trimiteţi oaspeţilor voştri o surpriză distractivă!

  1. Invitaţie dovleac – Aveţi nevoie de un carton, marker, foarfecă, şi hârtie creponată. Faceţi conturul unui dovleac. Tăiaţi cartonul ţi îl coloraţi. După care scrieţi informaţiile invitaţiei. Vă puteţi inspira pentru conturul dovleacului din imagini cum sunt…

  1. Invitaţie bomboană- Aveţi nevoie de ambalaje de bomboane din staniol sau plastic colorat- hârtie colorată. Ascundeţi invitaţiile în ambaleje , după care le puteţi pune într-un borcan cu bomboane de unde cei pe care îi invitatţi să se servească.

Pasul 4 – Meniul pentru Halloween şi băuturi răcoritoare,
Nu există petrecere fără mâncare şi băuturi răcoritoare. Inspiraţi-vă din reţetele noastre revoltătoare pentru a obţine nişte idei grozave. Lucruri cum ar fi Torturi paianje, Budinca săngeroasă a lui Dracula şi nelipsita mână de Halloween. În cazul în care doriţi să faceţi farse puteţi chiar să alegeţi meniuri din hârtie şi plastic. Nu uitaţi să aveţi o mulţime de gheaţă.
Iată câteva idei scârboase de reţete pentru Halloween

  • Serveste “degete în culori de Halloween”, cum ar fi felii de portocale, Cheetos, morcovi, cuburi de brânză Cheddar, lemn-dulce negru, şi mure. kebab de fructe alternativ struguri purpurii şi pepene galben pe frigărui de lemn.
  • Folosiţi-vă de ingrediente care fac  sandwich-urile moi, cum ar fi unt de arahide şi jeleu sau peşte ton, în forme infricoşătoare, cum ar fi fantome, lilieci, şi dovleci. Puteţi folosi, de asemenea, tăiaţi mici dovleci din felii de brânză de portocale şi fantome şi cranii din felii de brânză albă pentru a servi cu biscuiţi
  • Budincă de ciocolată în pahare de plastic. O puteţi decora ca un mormânt cu pişcot sau wafă.
  • Chips-uri cu sosuri salsa în boluri pe masă alături de păianjeni mici de plastic şi şobolani până în apropiere de boluri.
  • Serviti un suc înspăimântător de Halloween. Se amestecă câteva pliculeţe de suc instant la care se adaugă 1 cească de zahăr şi 8 ceşti de apă, şi se amestecă până se dizolvă. Se amestecă suc concentrate şi poate îngheţat de suc de portocale. Chiar înainte de servire, se adaugă 4 ceşti de bere de ghimbir şi 3 cupe de şerbet portocaliu. Acest lucru va crea o culoare verde putred, care va arata groaznic, dar va avea un gust delicios! Adaugă paianjeni mici din plastic sau stafide pentru a crea un efect suplimentar înfiorător!

Pasul 5 - Jocuri şi activităţi pentru petrecerea de Halloween

Jocurile şi activităţile sunt cheia pentru o petrecere distractivă de Halloween . Mai multe jocuri şi activităţi  pentru petrecerea de Halloween:



  • Pălărie de pirat. Invitaţii voştri ar putea să-şi confecţioneze câte o pălărie de pirat pe care să o poarte la petrecere şi pe care să o ia acasă la final, ca şi cadou.
    Gura monstrului. Aveţi nevoie de un carton mare, markere, şi pungi cu fasole.  Cartonul trebuie să-l desenaţi cu un monstru cu gura căscată. Decupaţi gura. Jucătorii la star trebuie să arunce săculeţii cu fasole prin gura monstrului. Câştigă cei care reuşesc de mai multe ori. Sau se pot elimina cei care nu reuşesc, continuându-se jocul până când rămâne un singur jucător.
  • Creaţi un concurs cu Sperietoare. Test de viteză pentru oaspeţii voştri. Aveţi nevoie de multe haine mici şi mari. Se poate face pe echipe. La start fiecare echipă îşi alege un reprezentant care să fie sperietoare şi va trebui să-l „îmbrace” cu cât mai multe haine. La final va câştiga echipa care a adunat cât mai multe haine care nu cad.

  • Pânză de păianjen. Aveţi nevoie de o cordelină pe care o transformăm în pânză de păianjen. De asemenea, de câteva “premii, dulciuri, jucării de speriat” care să fie aşezate la capetele cordelinei. Este un joc de testare şi de muncă în echipă pentru jucători în care aceştea încearcă să descurce fir de fir  pentru a ajunge la premiile lor.
  • Vânătoare de pălării. Aveţi nevoie de cât mai multe pălării de vrăjitoare. Le ascundeţi pe stradă sau în grădină, în funcţie de ce spaţiu dispuneţi. Apoi, la petrecere invitaţi participanţii (poate chiar o vrăjitoare pe mătură să-i sensibilizeze) pentru a găsi cât mai multe pălării de vrăjitoare. Pot să se joace individual sau pe echipă. Câştigă evident cei care au găsit mai multe pălării.
  • Poveşti de groază. Aţi putea să adunaţi pe toată lumea într-un cerc, să întunecaţi camera, şi să le citiţi o poveste înfricoşătoare, ba mai mult să o completaţi cu elemente de recuzită pentru a fi mai „credibilă”  sau fiecare dintre participanţi să spună pe rând, câte o poveste de groază….
  • Mumia. Binecunoscutul joc de împachetare. Aveţi nevoie de un sul sau mai multe de hârtie igienică. Se poate allege un singur jucător sa fie mumie sau se poate face jocul pe perechi. La start se începe împachetarea. Câştigă mumia care a fost creată mai repede. Sau, puteţi să punctaţi cea mai originală mumie.

  • Fişe printabile.Puteţi pune la dispoziţia invitaţilor mici fişe imprimabile creioane colorate .

  • Confecţionare de Măşti.De asemenea, ar putea să-şi creeze propiile lor măşti de Halloween. Aveţi nevoie de cartoane, markere, lipici, hârtie creponată, foarfeci, seminţe, etc. Şi de nişte şabloane care să vă ajute. Puteţi să vă folosiţi de farfurii din carton pe care să le transformaţi în măşti.

  • Alte lucruri manuale.Sau poate ai vrea ca invitaţii tăi să-şi confecţioneze ei fantomele lor, brăţări spider sau alte jucării.


Pasul 6 Decoraţii de Halloween

Transformaţi-vă casa în cel mai de speriat  loc văzut vreodată! Iată câteva idei creative:

Ceaţă artificială! Umple găleţile cu apă pe jumătate la care se adaugă gheaţă carbonică. Ar trebui să existe suficientă apă pentru a acoperi gheaţă uscată, şi proporţiile ar trebui să fie 2 părţi de apă la 1 parte gheaţă uscată. Apa mai caldă va crea un fum mai gros, dar acesta va dispărea repede. Apa mai rece va crea un fum mai subţire, dar va persista mai mult timp. Aşezaţi mai multe găleţi în jurul zonei de petrecere, dar asiguraţi-vă că copiii nu pot intra în ele. Gheaţa uscată este periculoasă atunci când este atinsă

Umflă mai multe baloane albe cu heliu. Acoperiţi fiecare balon cu o foaie albă mică sau tăiate pătrat dintr-o foaie veche şi fă-i contur de ochi şi o gură pe fiecare cu un marker negru.

Acoperiţi masa sau locul unde este bufetul suedez cu o faţă de masă neagră sau portocalie la care să adăugaţi o selecţie de articole înfricoşătoare cum ar fi insecte din plastic, şobolani şi cranii.

Decoraţi  fanioane cu portocaliu şi negru din tavan în zona petrecerii.

Acoperiţi-vă cutiile de pantofi cu hârtie maro sau negru, şi linia interioară a fiecărui cu roşu din pâslă. Adăugaţi din plastic sau cauciuc schelete, şi "sicrie"

Asiguraţi-că acoperiri propriile ferestre cu saci menajeri mari cu tăieturi de  siluete de pisici, lilieci, dovleci şi păianjeni stele din hârtie de construcţie negru sau pâslă. Banda decupaje la fereastra ta, şi apoi să acopere întreaga fereastra cu hârtie albă sau o foaie. Postaţi o sursă de lumină în spatele ferestrei pentru a face siluetele înfricoşătoere vizibile din stradă.

Cumparţi lumini de neon negre. Acest lucru va crea o strălucire stranie şi scoateţi în evidenţă toate elementele albe din cameră - cum ar fi ceaţă şi "fantome"

Creaţi-vă propria casa bântuită. Atârnaţi ziare. Desenaţi pe cu vopsea de hârtie în culori întunecate scene înfiorătoare. Atârnaţi lilieci din tavan. Desenaţi un schelet pe un perete cu vopsea strălucitoare.

Transformaţi bucătăria într-un laborator al unui om de ştiinţă nebun. Poate că aţi dori să aveţi unele sertare misterioase la care să ajungă oaspeţii şi să fie surprinşi.

Nu uitaţi de muzica înfricoşătoare şi efecte sonore.

Pasul 7 - Costumele de Halloween

Cumparaţi-le de la magazin sau le faceţi chiar voi.


Pasul 8 Cadouri de Halloween

Fiecare invitat ar fi frumos să plece acasă de la petrecere cu o mică amintire. Cadouri distractive de Halloween ar putea fi
  • dovleci de plastic umpluţi cu bomboane,
  • inele păianjen,
  • bastoane strălucitoare
  • vrăjitoare brelog sau creioane.
  • Dovleci cu lumânări
Sau, lasă-i să-şi ia acasă propiile lor creaţii, pălării, măşti, brăţări, candele, dovleci luminoşi.
bomboane de halloween, halloween, poza de pe glutenfreelyfrugal.com,
decor Halloween, probe+amuzante+pt+adolescenti, costume de halloween pentru fete,masca de dovleac halloween
halloween costumes,dovleci de halloween, picturi pe fata de halloween, torturi si mancari de halloween
dulciuri de halloween, cadouri de halloween, mancare de halloween, meniu de halloween, dovleci de halloween,
TTe poţi inspira cu alte jocuri şi activităţi de aici