Paşi
· La petrecerea tinerilor nu este necesar să pregătiţi o masă fastuoasă. Aceştea se bucură mai mult de un bufet suedez.
- Întâi număraţi pe cât posibil invitaţii, ca să ştiţi de câtă mâncare va fi nevoie.
- Ar trebui să număraţi 2-3 sucuri de persoană, 1-2 porţii la antreuri şi cel puţin un sfert dintr-un pachet cu snacksuri.
- Pregătiţi mâncarea cât mai în avans cu putinţă. Nu vreţi să staţi în bucătărie în timp ce petrecerea se dezlănţuie în casă.
- Alegeţi mâncare care poate fi mâncată cu mâna: sandwich-uri, pizza, pateuri, sunt mâncăruri bune pentru tineri şi sunt uşor de făcut sau cumpărat.
- Oferiti sandwich-uri alături de platouri cu felii de brânză, condimente şi covrigei, pateuri chifle şi checuri.
- Dacă alegeţi totuş ceva cald, un singur fel, cum ar fi spagehetele sau chili, pot fi făcute uşor şi servite pe farfurii şi cu tacâmuri de unică folosinţă.
- Puneţi boluri cu gustări acolo unde doriţi ca tinerii să se adune.
- Umpleţi cada sau saci de plastic cu gheaţă şi cutii de suc.
- Ţineţi înainte la frigider fructele.
- Puteţi oferi tarte în loc de tort. Sunt mai uşor de consumat şi de curăţat.
- Încheiaţi petrecerea încetul cu încetul, făcând să dispară din mâncare.
- Cutiile de suc sunt mai sigure decât sticlele.
- Dacă nu vreţi ca tinerii să mănânce pizza în sufrageria dvs unde aveţi un covor alb, alegeţi de la început zona în care se mănâncă ţi zona în care se dansează şi se distrează lumea.
- Puneţi nişte coşuri de gunoi la vedere.
- Fiţi atenţi la mâncărurile perisabile care au stat o vreme afară sau nerăcite pentru o vreme (salate, sosuri, mezeluri, etc.).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu