Petrecerea perfecta

Vrei sa pregatesti o petrecere de neuitat unde vei avea numai invitati de vaza? Nu stii de unde sa incepi?

1. Intai, alege tema: printre cele mai cautate sunt cele cu printese, cu pirati, pajama party sau patreceri cu cautare de comori…
2. Alege accesoriile: la o petrecere sunt o multime de accesorii necesare pentru a servi meniul si prajiturile. Servetele personalizate, pahare de unica folosinta personalizate, invitatii, confetti, ornamente, etc.
4. Nu uita accesoriile pe care le vor purta gazda si invitatii: diadema, inele, sclipici de par, esarfe cu pene, sabii si sceptre.
5. Alege spatiul unde vrei sa se desfasoare petrecere: camera de zi este perfecta (daca scoti covorul) sau camera copilasului. Ai grija sa fie acces usor la toaleta si sa nu fie obiecte fragile sau ascutite in jur. Sau poti alege o alta locatie in oras sau inafara, la o pensiune.
6. Activitatile sunt foarte importante pentru ca toti invitatii sa se simta bine. Organizeaza jocuri si concursuri pe muzica sau pe echipe: mima, concurs de colorat etc.
7. Cadouri de multumire: pentru ca toti invitatii sa ramana cu amintiri placute le poti oferi mici atentii. Poza gazdei in medalioane cu inimioara, inele de plastic cu smaralde, saculeti din organza cu bomboane etc.

Daca totul merge bine, petrecerea va fi un succes si multa vreme se va vorbi de ea...

Sau poti oricand sa ne chemi pe noi ca sa te ajutam ca aceasta sa fie o reusita!