Petreceri de iarnă pentru copii

Cine a zis ca daca afara zapada masoara un metru si temperaturile coboara pana la inghet nu puteti sa va distrati de minune cu picii? Motive sunt destule: un week-end liber, o zi de nastere, inceputul vacantei de iarna. Noi te ajutam cu patru idei istete pentru petreceri de iarna in care sa nu simtiti frigul.
petreceri iarna, petreceri pentru copii, petreceripentrucopii, party copii, petreceri copii cluj, petreceri copii frumosi, idei petreceri acasa, idei de petreceri

 1. In expeditie la Poli

Nu, nu trebuie sa va faceti bagajele. Totul se poate desfasura la caldura, in casa, in combinatie cu cateva ore de tavaleala prin zapada in curte sau in fata blocului. Mai exact, veti face o expeditie prin zapada de afara care se poate incheia cu un ceai cald in fata unui film cu si despre animalele polare.
Tinuta: haine groase, fulare, caciuli si manusi

Recuzita:
  • toate animalutele de plus pe care le gasesti la tine si la prieteni care reprezinta animale de la polul nord sau sud: pinguini, foci, ursi albi, balene
  • scoate de la naftalina lopatelele si galetusa cu care ai mers la mare in vara (le veti folosi ca sa construiti un iglu din zapada)
Decor:
  • Pregateste-te sa iti imbraci casa in alb, albastru si argintiu si incepe cu stelute decupate din carton, imbracate in folie de aluminiu si agatate de tavan cu guta
  • Foloseste felinare pentru a crea o lumina speciala in camera
  • Acopera masa cu o fata de masa alba sau albastra pe care sa presari din belsug confeti argintii si stelute de zapada
  • Decoreaza ferestrele cu un spray special; deseneaza fulgi de nea si oameni de zapada.
Meniu:
Ce poate sa le placa micilor eschimosi dupa o bataie cu zapada? Un ceai sau o cana cu laptic fierbinte si bineinteles prajituri. Dar pana la desert trebuie sa ii poftesti la masa.
  • Aseaza pe platouri mici sanvisuri unse cu unt si branza, ca sa pastrezi tema alba a iernii polare.
  • Poti sa le pregatesti crochete de peste, pentru ca echimosii sunt cei mai mari fani ai acestui fel de mancare.
  • La desert, pregateste fondante tavalite prin nuca de cocos, care vor arata exact ca bulgarii de zapada.




petrecere copii, petrecere copii, petreceri copii, petreceri pentru copii, petreceri pt copii, party copii, idei peteceri copii, sugestii petreceri copii, aniversari copii, pregatire petrecere, petrecere copii 3 ani, petrecere copii 5 ani, petrecere 6 ani, petrecere la 7 ani, petrecere pentru copii de 8 ani, petrecere copii 2 ani, petrecere bebe, petrecere cu tematica, petrecere aniversara, petrecere cluj, petreceri cluj,

 2. Regatul de basm
Iarna, parca, povestile sunt mai frumoase ca niciodata. De ce nu i-ai oferi si copilului tau o petrecere in care sa se simta personajul principal? Dupa caz, organizati balul printesei sau ceremonia de incoronare a regelui si faceti invitatii pe hartie de pergament rulata savant. Sunati adunarea la o ora acceptabila si dati drumul la bal.

Tinuta:
Pentru micile domnisoare nu va fi nimic mai incantator decat o tinuta de printesa, cu diadema si rochie lunga, iar pentru micii regi coroana si sceptrul vor fi mandria serii. Nu te speria daca nu ai la indemana prin casa astfel de tinute. Sunt suficiente doar acccesoriile pentru ca picii sa fie fericiti.

Recuzita:
Pentru mesenii care vin nepregatiti ofera diademe sau coroane regale, decupate din carton si accesorizate cu imaginatie si mult sclipici. Poti sa le oferi chiar lor placerea sa si le creeze.
Iti mai trebuie si un covor rosu pe care cei mici sa isi faca intrarea.

Decor:
Multa lumina si fast. De asta ai nevoie ca sa te poti lauda cu o curte regala in miniatura.
  • Alege fete de masa aurii.
  • Pune pe jos pernute pufoase pe care invitatii sa se indinda ca niste adevarati sultani.
  • In loc de candelabre, foloseste lumanari parfumate, insa fii cu ochii pe ele si pe pustii care se joaca in jurul lor.
  • Decupeaza si coloreaza un blazon al a casei regale pe care sa il afisati cu mandrie pe perete.
  • Decupeaza castele din hartie colorata si pune-le de jur imprejurul camerei.
  • Intr-un loc ferit pune si cufarul comorii.
Meniu:
La curtea regala bucatele pentru ospat trebuie sa fie alese.
  • Daca nu ai timp sa faci un tort pe masura, mergi la o cofetarie si cere unul cu etaj si decoruri aurii sau unul sub forma unui castel. Va fi deliciul serii pentru cei mici.
  • Pregateste frigarui din legume pentru printesele delicate si copanele de pui pentru vajnicii printi.
  • Bauturile nu trebuie sa iasa din randul celor pe care picii le beau in fiecare zi. Sucuri naturale sau limonada. Conteaza insa sub ce denumire le servesti coctailul: bautura magica a lui Merlin, Potiunea pentru cavaleri sau siropul domnitelor vor fi nume mult mai atragatoare decat “apa plata cu lamaie”.




petrecere fete, petrecere baieti, petreceri tematice, petreceri cu personaje, petreceri copii, petreceripentru copii, animatie copii, printese, clown, clown cluj, clownita, petreceri tematice cluj, evenimente copii, petreceri pentru copii, activitati copii, jocuri petrecere, jocuri la petrecere, idei petrecere, idei petreceri, tematici petrecere, tematici de petrecere,

3. La plaja in miezul iernii
Afara e frig, dar asta nu inseamna ca nu puteti sa va simtiti ca in miezul verii. Organizeaza pentru copilul tau si pritenii lui o petrecere cu soare la tine in sufragerie. Scoate la inaintare bauturi colorate si umbrela de plaja si incepti distractia. Ai grija sa fie cald si bine in casa, astfel incat cei mici sa nu simta frigul chiar daca sunt imbracati in tricouri.

Tinuta: ochelari de soare si sepcute de plaja.

Recuzita: umbrela de plaja, prosoapele de plaja, colace, undite pentru copii

Decor:
  • Casa ta trebuie sa fie plina de soare, asa ca pregateste unul din carton colorat pe care sa il agati de tavan.
  • Aseaza pe jos colacele pe care cei mici le pot folosi ca scaunele.
  • Umple o piscina gonflabila cu apa si pune in ea pestisori de plastic sau minigiute, pe care copii sa le adune la un concurs de pescuit.
  • In loc de fata de masa foloseste cu incredere un prosop de plaja.
  • Cauta pe la prieteni si cateva sezlonguri de vara si lasa-i pe cei mici sa leneveasca pe ele.
Meniu:
  • Sanvisuri cu branza proaspata, castravete si pui la gratar.
  • Poti sa le faci in casa si mini pizza cu rosii si mozzarella sau hamburgeri de pui. Cei mici le vor devora.
  • Ca sa le aduci aminte de vara pregateste-le picilor frigarui cu fructe de sezon si, daca iti da mana, poti sa le pregatesti chiar si un fondue de ciocolata.
  • Picii se pot racori cu un punch (fara alcool) cu fructe tropicale, servit in pahare cu umbrelute si pai.




petreceri copii, jocuri copii, aniversare copii, animatie copii, animator copii cluj, printesa cluj, clown cluj, club cluj, club copii cluj, sala petreceri cluj, sala de petrecere, casuta de petrecere, unde petrec copii cluj, sala party cluj, party copii cluj, animatiencopii cluj, animator copii cluj,

4. La petrecere cu ursuletii de plus

E o petrecere potrivita pentru picii mai mici, dar poate fi la fel de frumoasa pentru orice prescolar. De la invitatii pana la decor, totul va fi sub semnul ursuletilor de plus pe care copiii ii adora. Da-le intalnire celor mici la o petrecere dulce ca mierea  pe care sa o oragnizezi acasa.

Tinuta: orice ii place celui mic sa poarte, dar cu un accesoriu obligatoriu – ursuletul de plus preferat.

Recuzita: baloane colorate, multi ursuleti de plus, paturi pufoase si bomboane cu miere

Decor:
Cei mici vor sta rareori la locul lor, asa ca nu te obosi sa ii asezi pe scaun, la masa. Pune pe jos paturi pufoase, pe care copiii pot lua parte la un picnic. Decorul trebuie sa fie in nuante de maro (blanita ursuletului) si galben (mierea).

Meniu:
  • Pizza pentru ursuleti pofticiosi le poate stapani foamea invitatilor tai.
  • Pentru gustari pregateste galetuse cu fructe de padure, bombonele cu miere si jeleuri in forma de ursuleti.
  • Desertul trebuie sa fie un tort in forma de ursulet. Chiar daca bugetul nu iti permite sa comanzi unul la cofetarie, poti sa il creezi chiar tu in casa. Un blat imbracat in ciocolata, pe care sa desenezi cu bomboane colorate ochii, nasucul si gura ursuletului, va fi la fel de bun pentru micii petrecareti.
 Suntem siguri ca mai sunt si alte teme care pot fi aboradate la o petrecere in miezul iernii. Abia asteptam sa aflam ideile voastre!

sursa depici.ro