Petrecerile pentru adolescenti

petrecere adolescenti, jocuri de petrecere


Cand un adolescent iti spune ca vrea sa dea o petrece (si sa fim serioase, care adolscent nu vrea?) trebuie sa depui ceva efort ca sa fie distractiv pentru ei. Din pacate o petrecere obisnuita din ziua de azi implica si bauturi alcoolice, dar exista mult mai multe feluri de a te distra.

Daca este o petrecere aniversara este bine sa alegi o tema pentru petrecere si astfel organizarea ei devine mai usoara. De exemplu, daca petrecerea este in timpul verii poti sa o organizezi pe plaja, in curte, la padure, poti face un gratar chiar si un foc de tabara. Poti sa organizezi jocuri cum ar fi volei sau fotbal si astfel adolescentii isi vor consuma din energie.

Alte teme care merita luate in considerare sunt :
-petrecere la piscina
-petrecere in pijamale pentru fete
-petrecere cu sesiune de machiaj
-seara filmelor de actiune pentru baieti
-seara filmelor de groaza
- adventure party pentru baieti


Daca petrecerea are loc in casa poti face o petrecere cu costume. Nu trebuie sa fie neaparat o ocazie speciala ca sa iti pui un costum. Si pentru o astfel de petrecere poti alege din mai multe teme cum ar fi:
-personaje preferate din filme
-personalitati istorice
-petrecere in stilul anilor ’60, ’70, ’80
-mistere nerezolvate.
- carnaval party

Foarte important, cand trimti invitatiile, aigura-te ca parintii stiu ca o sa fie o petrecere supravegheata. O petrecere nesupravegheata este un motiv de ingrijorare pentru parinti, dar daca stiu ca este un adult responsabil acolo care sa aiba grija de copii, atunci nu vor fi probleme. Poti sa faci o petrecere a adultilor in acelasi timp, dar intr-o alta parte a casei pentru ca si parintii sa se distreze, dar ai grija ca petrecerile sa fie total separate pentru ca altfel toti adolescentii o sa fie imbufnati.

sursa text. elady.ro