Idei pentru a organiza o petrecere pentru copii



La o petrecere pentru copii, părinţii au un rol foarte important în ceea ce priveşte organizarea, trebuie să dea dovadă de foarte multă inspiraţie şi imaginaţie pentru ca sărbatoritul cât şi prietenii acestuia să fie pe deplin satisfăcuţi. Face-paintingul a devenit de exemplu una dintre cele mai mari bucurii ale copiilor. Acelaşi lucru se spune şi despre prezenţa unui aparat de făcut balonaşe din săpun sau a unei prinţese îmbrăcate într-o rochie fastuoasă.

Iată câteva elementele „cheie” pentru a organiza o petrecere memorabilă pentru copilul tău:


Un spaţiu generos

petrecere copii, birthday party, petreceri copii cluj, animatie copii cluj, animatori copii, petreceri pentru copii, torturi copii,


Dacă nu locuieşti la curte sau nu ai în posesie un spaţiu în care copiii să se poată desfăşura în voie, închiriază un loc de joacă pentru copii. Unele fast-fooduri, supermarketuri, mall-uri sau parcuri pun la dispoziţie astfel de spaţii de joacă pe care le poţi închiria într-un anumit interval de timp. Dacă îţi doreşti ceva mai select şi mai ferit, poţi închiria o sală, la un club de petreceri (căsuţă de petreceri).


Muzica

muzica pentru copii, muzica la petreceri copii, petreceri copii, animatori pentru copii, dansuri copii, aniversari copii, petreceri tematice, organizare petreceri copii, animatie si jocuri copii cluj, petreceri pentru copii la cluj

Chiar dacă aparent nu pare să fie un detaliu care să conteze, muzica este foarte importantă la o petrecere pentru copii. Fie că alegi dinaite muzică pentru copii şi faci un playlist special, fie angajează un dj pe care să îl informezi încă de la bun început că petrecerea este una pentru copii, pentru ca playlistul trebuie să fie unul specific. Eventual îi poţi da din timp o listă cu melodiile care ştii că îi plac copilului tău. De asemenea, nu uita de clasica melodie „La mulţi ani” care nu trebuie să lipsească de la o astfel de petrecere. Alege o variantă ritmată care să poate fi animată uşor de aplauzele micuţilor dar şi ale părinţilor.

Karaoke

karaoke copii cluj, aniversari copii cluj, petreceri copii cluj, jocuri si activitati copii cluj, activitati la petreceri copii, animatori pentru copii, party copii,

Chiar dacă nu există printre piticii invitaţi la petrecere talente de exepţie în materie de cântăreţi, poţi organiza totuşi un concurs de karaoke, la care să participe atât copiii, cât şi părintii. Momentul de karaoke va fi senzatia serii, iar distractia se va ridica la cote maxime. In principiu, organizarea de karaoke se stabileste cu Dj-ul, moment in care veti stabili melodiile pe care le veti interpreta.

Clovni şi prinţese

animatori copii la cluj, petreceripentru copii, animatie hoteliera la cluj, servicii de animatie copii, activitatui copii, prinsese, clowni, minnie mouse, animatie copii, jocuri si activitati la petreceri, animatori profesionisti

In prezent exista foarte multe firme care se ocupa cu mentinerea unei atmosfere de basm la petrecerile de copii. Inchiriaza pentru cateva ore o printesa si un print sau pirat care sa ii distreze pe copii. Acestia vin  pregatiti cu diverse jocuri si au o atitudine foarte prietenoasa, care ii convinge chiar si pe cei mai timizi copii sa participe la jocuri.

Pictura pe faţă

picturi pe fata copii, face painting, picturi pe fata fetite, modele picturi pe fata, face painting copii la petreceri si evenimente

De obicei, printesele de la firmele care organizeaza petreceri pentru copii se ocupa si de face painting, lucru care ii va face pe copii sa intre in pielea personajului preferat. Daca baietii prefera de obicei sa intre in pielea lui Spider Man, fetele pot transforma in pisicute, fluturasi sau catei, iar printesa sau zânele le va indeplini tuturor dorintele. 

Magician


Atat copiii cat si parintii vor fi extrem de incantati de cateva numere de magie. Angajeaza un magician pentru a face un program de trucuri, jonglerii si pentru a scoate din palaria sa foarte multe suprize.

Maşină de vată de zahăr sau fântână de ciocolată

Daca vrei sa aduci parcul de distracţie la petrecerea copilului tău, inchiriază o maşină de făcut vată de zahăr pe băţ. Asigură-te că aparatul va funcţiona doar după ce copiii au terminat de mâncat, pentru a nu le afecta pofta de mâncare. Copiii dar şi părinţii vor fi plăcuţi încântaţi să savureze fructe sau mici tarte acoperite cu ciocolată ce cade din fântână….


Fotograf

fotografii copii la petreceri, petreceri in imagini, fotografi copii, poze de la petreceri

Daca vrei sa imortalizezi fiecare moment de bucurie a copilului tău şi a prietenilor săi, poti angaja un fotograf care sa surprinda cele mai frumoase, haioase si fericite clipe. Evita sa faci chiar tu fotografii pentru ca este un moment care trebuie supravegheat indeaproape si mai mult decat atat nu vei avea timp sa te bucuri alaturi de micutul tau de petrecere. Daca doresti mai mult de atat, poti apela chiar la serviciile unui cameraman.

Baloane de săpun

baloane de sapun, copii , animatie copii la cluj, activitati pentru copii la petreceri, animatori pentru copii, petreceri pentru copii, birthday party copii

Toti copiii au o slabiciune pentru baloanele de sapun, iar daca ar putea sa le aiba mereu la dispozitie, ar fi cea mai tare distractie. O masina pentru baloane poate fi gasita la firmele care se ocupa cu organizarea petrecerilor pentru copii si poate fi inchiriata pentru cateva ore.
Daca nu ai posibilitatea sa inchiriezi un astfel de aparat, poti oferi fiecarui copil invitat la petrecere cate un tub mic de baloane de sapun. Le poti da la intrare sau le poti pune pe masa langa tacamuri, pe locul fiecarui copil.

 

Sugestii:
tematici de petreceri copii, petreceri tematice, petreceri pentru copii la cluj

Daca micutul tau este fascinat de un anumit personaj, puteti organiza o petrecere tematica. De exemplu, daca alegeti o petrecere tematica cu printese, poti darui tuturor fetitelor o bagheta fermecata . De asemenea, daca petrecerea va fi una cu pirati, daruieste piticilor cate un petic de pirat cu care sa isi acopere un ochi.











Cumpara baloane cu heliu care sa stea tot timpul in aer. Copiii vor fi incantati de acestea.

Pentru servicii de animaţie copii la petreceri aniversare sau alte evenimente, puteţi să mă sunaţi la 0741020439 sau să-mi scrieţi la ioanagazdac@gmail.com

Încep petrecerile!!!

Cu forţe proaspete am revenit la Cluj pentru o nouă porţie de petreceri.

Distracţia şi buna dispoziţie nu va lipsi nici în această toamnă...Alături de animatoare, prinţese, clowni, piraţi, o să vă distraţi copios la petrecerile voastre unice.


Baloane, pictură pe faţă, jocuri noi amuzante şi energice, cadouri şi torturi originale, confetii şi explozie de şampanie va curge la fiecare petrecere aniversară...

Nu mai aşteptaţi şi haideţi să ne distrăm împreună în lumea colorată şi plină de surprize a petrecerilor!




Să înceapă petrecerea!......