Cum sa pictezi pe fata batman?


Cum sa pictezi pe fata un dragon?


Cum sa pictezi pe fata o pisicuta?



Cum sa pregatesti o petrecere surpriza?




petrecere surpriza, surpriza!!!, poza d p findingmygroove.com


Fiecare dintre noi la unmomentdat vrem sa facem surprize celor dragi. Unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru cineva este petrecera surpriza.

Dar ce inseamna acest lucru oare? Pana sa ajungem la distractie si voie buna, cineva trebuie sa si "munceasca" pentru ea...



Iata mai jos cativa pasi de urmat pentru a avea o petrecere surpriza reusita:


1. Cel mai important este sa-ti stabilesti bugetul si timpul alocat organizarii. Trebuie sa scrii tot ce ai de facut pe hartie, pentru a nu risca sa uiti ceva.

2. Stabileste o tema a petrecerii (Petrecere la 10 ani, Petrecere de 30 ani, Petrecere la 18 ani, Petrecere pentru cea mai buna prietena/ mama/ tata/ prieten/iubit, Petrecere pentru cineva care se intoarce acasa dupa mult timp, etc.). - Motive de a petrece gasim intotdeauna....
3. Intocmeste o lista a invitatilor. Trebuie sa stii pentru cati oameni trebuie sa te pregatesti dar si ce varsta au ( ca sa stii ce fel de activitati vei face la petrecere, ce meniu sa alegi, de cati oameni ai nevoie sa te ajute la organizare)

4. Alege ziua petrecerii si rezerva un spatiu destul de mare sau organizeaza mobila prin casa, daca petrecerea se da acasa.
5.Alege mancarea, bautura si prajiturile. Lucreaza cu profesionisti daca nu te pricepi la gatit.
6.  Cumpara sau pregateste vesela, mese, scaune si accesorii de unica folosinta.
7. Trebuie sa organizezi si distractia. Ia o formatie, un dj sau macar mai multe cd-uri. Fa un playlist dinaite ca sa nu trebuiasca sa stai prea mult sa cauti in timp ce ceilalti se distreaza.  In functie de tema petrecerii poti sa angajezi sau sa colaborezi cu un animator profesionist, clovn sau un magician.
8. In final incepe organizarea propriu-zisa. Partea cea mai "distractiva"

Organizarea petrecerii surpriza

1. Gaseste un complice sau mai multi. Nu poti sa faci singur totul, deci ai nevoie de un ajutor care sa nu divulge secretul.
2. Fa rezervari si comenzi. Lasa complicele sa te ajute sa alegi si sa comanzi.

3. Trimite invitatii. Cauta invitatii pe tema aleasa. Poti sa le faci si singur, dar ca sa mergi la sigur, comanda unele lucrate de profesionisti. Poti sa faci invitatia si prin telefon sau e-mail.
4.Poate ca esti foarte incantata sau incantat de ceea ce pui la cale dar pastreaza controlul asupra secretului. E pacat sa fie dezvaluit totul in ultima clipa, dupa ce te-ai straduit atat.
5.Cu o zi inainte verifica decoratiunile, daca e bine organizata problema mancarii, a bauturii si a comenzilor pentru a doua zi. Lucruri neprevazute se pot intampla si trebuie sa fii pregatit.
6. Cumpara cadouri, gaseste-ti o tinuta potrivita cu tema dar si comoda in acelas timp pentru ca vei fi gazda probabil.
7. Foarte important! Ai grija cum aduci surprinsul la petrecere, sa nu te dai de gol pana la final. Daca e cazul, implica invitatii. Gaseste niste variante de "scenarii" de care sa va folositi....

Petrecere frumoasa, tuturor!

text si de pe zaragoo.ro
cum sa faci o petrecere surpriza, petrecere surpriza, poza de pe life123.com



Cum organizezi o petrecere




Petrecerile de familie sunt intotdeauna o bucurie, cand vin doar rudele preferate sau prietenii apropiati, nu? Dar o petrecere cu adevarat reusita trebuie planificata din timp, pana la cel mai mic detaliu, pentru a fi siguri ca nimic nu va poate strica buna dispozitie.





In primul rand, alege o tema pentru petrecerea ta. Iti va fi mult mai usor sa faci asta daca petrecera e organizata cu ocazia unei sarbatori (de Craciun, de Anul Nou), sau se sarbatoreste un eveniment special (un botez sarbatorit in familie, o petrecere de burlacite, absolvirea facultatii etc). Asa ca vei stii din start daca e o petrecere formala, la care se preteaza o anumita tinuta a invitatilor si un anumit meniu din partea ta sau va fi o petrecere casual. Si mai ales, nu uita sa te gandesti din timp daca invitatii vor sta jos pe durata petrecerii (cum e cazul unei cine formale) sau se va dansa, invitatii se vor plimba, vor dansa si vor lua masa in regim de bufet suedez.









Stabileste ziua si ora petrecrii, gandeste-te la posibilii invitati, alege locatia (fie ca este o petrecere de interior, fie ca organizezi petrecere in aer liber, de exemplu in gradina) si gandeste-te daca ai nevoie sa inchiriezi un spatiu pentru asta sau casa ta iti permite sa organizezi si o petrecre cu mai multi invitati. De obicei, botezurile de exemplu, se tineau acasa, in grup restrans, insa noile tendinte au impins botezul spre localuri luxoase si deci trebuie sa te gandesti daca si cum te vei descurca sa platesti inchirierea salii. Nu uita sa faci o lista cu toate aceste detalii, iti va fi esentiala pentru alcatuirea unui buget, pe care, o data intocmit, va trebui sa il respecti cu strictete.





Invitatiile la petrecere sunt foarte importante pentru ca prin stilul in care sunt redactate vor transmite invitatiilor ce tip de petrecere este si cat de formal trebuie sa se imbrace. In cazul in care este o petrecre surpriza, e de preferinta sa faci invitatiile telefonic, pentru a pastra cat mai bine secretul. Daca totusi alegi sa trimiti invitatii, ofera cat mai multe detalii cu putinta: ora de inceput a petrecerii, tema aleasa si mai ales nu uita sa mentionezi daca se sarbatoreste un eveniment special. De obicei, daca nu specifici pe invitatie, de exemplu, ca este o zi de nastere, risti ca invitatii care nu au stiut sa se simta stranjeniti la petrecere. In cazul in care alegi o locatie mai deosebita, nu uita sa incluzi pe invitatie si o mini-harta, pentru a ghida invitatii.





Decoratiile alese trebuie sa fie in ton cu tema petrecerii si sa se limiteze in bugetul pe care l-ai stabilit de la bun inceput. Nu uita de aranjamentele de fructe si flori sau de pastilele de lumanari, care vor foi de mare efect, indiferent daca petrecerea e de interior sau exterior.





Muzica trebuie la fel sa fie foarte bine aleasa, nu doar in functie de tema petrecerii ci si in functie de gusturile invitatilor si varsta lor. Pe langa muzica, nu exclude diversele jocuri distractive, adaptate tot in functie de tematica aleasa si mai ales planificate foarte bine in timp. Nu suprapune un joc cu servirea fripturii, de exemplu. Iar daca sunt si copii la petrecere (chiar daca nu e o petrecre pentru copii, poate fi vorba de copii invitatilor) gandeste-te din timp la o modalitate de a-i intretine, astfel incat adultii sa se poata bucura de petrecerea lor. Nu uita ca poti gasi un student sau un elev de liceu care are nevoie de bani de buzunar, care se poate ocupa de copii, le va organiza jocuri sau chiar poate tine locul unui clown.


gasesti animatori foarte buni sunand la 0754060537 sau scriind la ioanagazdac@gmail.com

articol de pe ifeel.ro