Planificarea unei zile de naştere pentru copii între 1 – 5 ani

bebe party, petrecere la 1 an, imagine d epe  pepperspollywogs.com  , bebe, poze bebe, imagine bebe, copii, petreceri pentru copii, party copii, aniversari copii cluj, prima petrecere, baby party cluj, taierea moţului, petrecere la un anisor, party la 1 an, bebe party, prima petrecere, prima aniversare, aniversare de 1 an, party copii 1 an, petrecere copii un an, petrecere la un an, idei petrecere 1 an, 

Ca şi părinţi vă bucuraţi mereu pentru fiecare moment şi reuşită a micuţului….Puteţi face din ziua de naştere a copiilor voştrii un eveniment special însă nu trebuie să exageraţi şi să faceţi risipă de bani şi de resurse. Organiza-ţi-le o petrecere frumoasă dar în acelaş timp nu uitaţi să vă adaptaţi la vârta lor. 

Petrecerile copiilor la vârsta de un an
La vârsta de 1 an, copilul nu înţelege conceptul de "zi de naştere". Micuţul  primeşte multă atenţe, acesta fiind singurul lucru pe care îl percepe acum. La prima petrecere a copilului tău, ar fi bine să invitaţi numai membrii familiei şi prietenii apropiaţi, pentru ca această aniversare este mai mult pentru părinţi decât pentru copil. 

Nu ar trebui să exageraţi cu cadourile, cu pozele şi pupăturile deoarece aţi putea să speriaţi copilul.
Ar fi bine, de asemenea, să fie odihnit şi dacă pe parcursul petrecerii, observaţi semne de oboseală, să îl retrageţi dintre invitaţi. O sugestie ar fi să scurtaţi momentele petrecerii şi să aduceţi, de exemplu, tortul mai repede, pentru ca micuţul să poată să doarmă dacă e cazul.


Ca şi décor puteţi cumpăra obiecte personalizate, pentru prima zi de nastere, precum farfurii, pahare, serveţele, o lumânare în formă de 1 şi o faţă de masă, pe care să poată semna toata lumea şi pe care să o păstrezi ca amintire pentru copil, când va creşte mare.

Ar fi bine să ai multe jucării de pluş, un mic topogan şi piscină cu bile pentru ca micuţii petrecăreţi să se bucure alături de părinţii lor. Poate nişte baloane de săpun i-ar bucura tare mult.

De asemenea, vă puteţi bucura la prima aniversare de tăierea moţului, un obicei drăguţ cu care puteţi întreţine în acelaş timp şi adulţii.

Aniversarea zilei de naştere la copiii de 2 ani

Şi la vârsta de doi ani copiii sunt prea mici ca să se joace împreună. Copiii de 2 ani ar trebui să aibă tot o mică petrecere cu  unul sau doi prieteni de joacă  invitaţi.

imagine de pe buytaert.net, petrecere copii, petreceri copii, petrecere la 2 ani, party la 2 ani, petrecere la doi ani, doi anisori, aniversare 2 ani, aniversare copii cluj, petreceri copii cluj, activitati si jocuri copii cluj, idei petreceri copii, parinti petreceri cluj, party la 2 ani, petrecere aniversara doi ani, doi anisori, 2 anisori, la multi ani 2 ani, imagine copil, copil, copii party, imagini copii mici

Ca să animaţi atmosfera puteţi chema un animator pentru copii, dar nu mai mult de o oră sau o oră şi jumătate. Copiii fiind mici, nu pot să fie captaţi foarte mult timp. Acesta poate să fie costumat în printesă, Minnie Mouse sau zână, personaje pozitive şi colorate dar care să nu sperie micuţii petrecăreţi. Îi poate antrena la dansuri, joculeţe scurte sau doar să-i bucure cu bile, baloane de săpun, baloane modelate.
Din nou, ar fi frumos să păstrezi o farfurie şi alte amintiri pentru albumul copilul tău.

Petrecere la împlinirea vârstei de 3 ani

Copii de 3 ani ar trebui să aibă ca invitaţi trei-patru colegi de joacă, dar nu vă aşteptaţi ca petrecăreţii să se joace foarte mult împreună.  La această vârstă puteţi să introduceţi şi nişte jocuri precum “Cine poate construi cel mai mare bloc". Puzzle, copiii pot să dansete mici dansuri de petrecere.

Un animator ar fi bine să animeze atmosfera dar tot aşa, o oră, maxim 2. Nu vă recomand să angajaţi un clovn pentru s-ar putea să se sperie sau să jucaţi jocuri ce presupun legarea la ochi a copiilor, deoarece ambele pot speria copiii, la această vârstă. Ţineţi minte, copilul vostru a împlinit doar 3 ani, iar prietenii lui au aceeaşi vârstă. Nu se pot concentra foarte mult la jocuri sau activităţi, atenţia lor este atrasă de diverse jucării. Nu se pot juca foarte mult timp împreună sau să împartă jucăriile cu ceilalţi.

Ei nu sunt capabili sa inteleaga pe deplin, jocuri foarte bine structurate. Ei stiu doar ca daca fac ceva bun sau mai bine decat alti copii, toata lumea le va acorda atentie. Din nou, vă sugerez să adunaţi amintiri. 
petreceri, petreceri copii, petreceri pentru copii, imagine de pe  party-ideas-by-a-pro.com  ,aniversari copii, copii party, party copii cluj, petreceri pentru fetite, petreceri pentru baieti, petreceri la 3 ani, party la 3 ani, petrecere la trei ani, 3 ani, trei ani, idei petrecere trei ani, sfaturi party, petrecere cluj, aniversare super cluj, copii cluj, club copii cluj

Puteţi folosi culorile de pictat cu degetele şi să faceţi un poster mare cu amprentele tuturor invitaţilor sau un album cu mânuţa fiecăruia...

Sarbatorirea zilei de nastere pentru copii de 4 ani
La 4 ani, copiii ar trebui să fie pregătiţi pentru o petrecere adevărată. Vă sugerez să invitaţi patru sau cinci tovarăşi de joacă, maxim 10. 

La această vârstă, copiii sunt capabili să confecţioneze singuri decoraţiunile, dar vă sugerez să cumpăraţi mai puţine şi să economisiţi bani pentru petrecerea cu numarul "5" sau să cumpăraţi ornamente pe care le puteţi refolosi. 
party fete, party fetite, petrecere la 4 ani, aniversari al 4 ani, imagine de pe  kari-gardinerfamily.blogspot.com  , petrecere la 4 ani, petrecere la patru ani, 4 ani, patru ani, animatie copii mici, animatori copii cluj, animatie petreceri cluj, supraveghere copii cluj, activitati copii cluj, party copii cluj, petreceri pentru copii, petreceri super copii, 

Jocuri, precum Scaunele muzicale sau transportarea unui ou fiert pe o lingură, dintr-o parte a camerei, în alta, sunt potrivite pentru ei, însă reţine că aceste jocuri se vor termina repede.

Puteţi să folosiţi, dacă este necesar, câteva episoade din desenele preferate ale copilului vostru. Chiar dacă copiii le-au văzut de 100 de ori, se vor bucura. După aproximativ o oră, probabil vei avea nevoie de o pauză, iar copiii vor fi agitaţi.

Deja v-aţi putea bucura de o petrecere tematică.

La 4 ani aţi putea alege o locaţie de petrecere unde să le fie asigurat programul micuţilor de către animatori cu experienţă. Aţi scăpa de stresul cu amenajarea spaţiului 2 şi pregătirea meniului. La final aţi pleca acasă înloc să începeţi să adunaţi “micul dezastru” rămas în urma petrecerii.

De asemenea, dacă spaţiul de acasă vă permite, puteţi solicita serviciile unui animator pentru copii care vină şi să le asigure copiilor buna- dispoziţie.

Organizarea unei petreceri, pentru aniversarea vîrstei de 5 ani

La vârsta de 5 ani aţi putea avea o petrecere mare, dar puteţi să vă gândiţi că acest lucru să nu se întâmple în fiecare an.

Aţi putea să le explicaţi copiilor că petrecerile mari se dau numai la momente speciale, cum ar fi vârsta de 5, deoarece aceasta reprezintă apropierea începerii şcolii, vârsta de 10 ani, pentru ca este primul număr cu două cifre şi desigur, 18 ani - "Majoratul" şi vârsta la care poţi începe să conduci o maşină.

Pentru a cincea zi de naştere, puteţi opta dacă vreţi să organizaţi voi înşivă petrecerea, sau să închiriaţi un spaţiu de joacă,  să vă faceţi petrecerea la McDonalds sau alte firme de acest gen sau să găsiţi  un spaţiu în parc şi să o organizaţi voi sau o firmă specilizată pentru petreceri. De multe ori copiii se distrează în parc dacă vremea vă permite, decât să daţi o groază de bani, pe o petrecere planificată de profesionişti.
 
Jocuri potrivite pentru copii în vârstă de 5 ani, indiferent dacă petrecerea are loc în interior sau în aer liber:
imagine de pe princessbirthdayparty.ca, party, petrecere, petreceri, petreceri copii cluj, petrecere la 5 ani, petrecere aniversara copii, aniversare copii cluj, petreceri baieti, petreceri tematice, petrecere cu zana, petrecere cu printesa, petrecere cu clown, party la 5 ani, aniversare de 5 ani, 5 ani, cinci ani, 

Ca şi activităţi interactive la petrecerea asta aţi putea aduce aparate foto şi să lăsaţi copilul să îşi facă poze singur cu ocazia primei sale petreceri mari. Sau mai puteţi să vă bucuraţi de jocuri precum

De rezervă puteţi să vă folosiţi de filme, sau chiar să-i impresionaţi cu filmuleţe 3D. sau cu
- Picturi pe fata şi modelaj de bloane.  

Niciun comentariu: