Petrecere cu tematica "Armata"

Operatiunea: Distractie si fun!

Aceasta tematica este noua la noi in Romania. Dar cred ca va creste si va fi mai populara deoarece copiii aud diferite povesti legate de activitatea eroica a militarilor iar petrecerea este o modalitate foarte bună pentru copii, de a sărbători in acest stil.
Este o tematica ce ofera copiilor, in special baietilor dar si fetelor, ce déjà s-au saturat de petrecerile obijnuite si au depăşit perioada in care se distreaza alaturi de personaje de desene animate. Prin aceasta tematica vor gasi ocazia unica de a se distra original. O zi petrecuta cu multa distractie Cu siguranta o vor iubi cu siguranţă  si va fi de neuitat.

petrecere de aventura, poza de pe coolest-party-ideas.com
Invitatiile.
 Acestea pot fi din hartie camuflaj sau hârtie colorată cu plicuri de camuflaj. Ar trebuie sa contina text cum se foloseste de obicei pt invitatii la zile de nastere. Pe partea din faţă a invitatiei, include imagini tematice militare, cum ar fi tancuri şi avioane. Sub poze scrie: “Este o misiune de top secret”. ID tau este .( te gandesti la o porocle sau la un numar).
Numele (copilului, ziua de nastere) va implini x ani. Misiunea ta: Trebuie sa ajungi la (adresa dvs.) la (ora poate să includă atât timp de armata cat şi timpul regulamentar), pentru o dupa-amiaza de distracţie şi aventură .


Decorul
Petrecerea poate sa se desfasoare in exterior sau chiar in zona de padure. Daca se desfasoara la casa, decoratiunile petrecerii pot începe înca de afara pentru a face casa mai uşor de găsit. Printre steaguri şi baloane, forţele speciale pot include un banner personalizat cu ziua de naştere în întreaga cameră, un cort de camuflaj şi tunel pentru a obţine un spatiu distractiv. Plasa sau corturi de armata pot fi folosite pentru a transforma camera intr-un cort de armata gigantic.
Puteţi adăuga, de asemenea, câţiva copaci pentru a crea o zona de junglă. Mastile de paintball vor fi binevenite. Nu uitati decoratiunile pentru sala de mese (fata de masa, farfurii, pahare, etc.)!

poza d p coolest-party-ideas.com
Costumele
Copiii pot sa vina imbracati de acasa cu haine de camuflaj, sau haine de culoarea negre sau bronz colorate şi pun elemente preferate armata, costum de ofiţer de forţele speciale. De asemenea, vor primi costume de paintball pentru a se proteja in timpul jocului. Culorile de face painting  vor fi folosite de asemenea, dand un efect in plus acestei tematici.






Jocuri la petrecere
Cand ajung invitatii trebuie sa treaca pe la “masa de înregistrare”, unde cu ajutorul animatorilor se vor transforma intr-o armata de recruţi nou nouta( cu vopsea vor fi pictati pe fata şi apoi o să creeze cărţi de înregistrare).


Se poate incepe cu o mica incalzire
Adventure party, armie party, poza din tabara Adventure CAMPS

Apoi continuam cu o bataie cu baloane cu apa…



Paintball. Toti copii se echipeaza cu haine de camuflaj speciale pentru paintball. Si jocul poate sa inceapa. “Capturarea steagului” este unul dintre jocurile cel mai des folosite la paintball. Acesta se poate juca chiar mai bine de o ora.
petreceri cu tematici pt copii, poza de pe coolest-party-ideas.com



Mancarea si racoritoarele
Ca si mancare va recomandam ca Hotdogs sau pizza pot fi masa pentru soldati la alegere. Pentru un tratament, chips-uri. Acestea pot fi separate şi învelite în folie de aluminiu ”raţia fiecarui soldat” sau in pachete. Intr-un vas de sticlă vor arata foarte bine umplute cu jeleuri de culorile armatei sau roşu, galben şi albastru.
La aceasta tematica nu poate sa lipseasca un tort pe masura, personalizat si camuflat.
La mancare se adauga apa minerala, sucul cu paiul sau sampania exploziva.
tort de petrecere de aventura, poza d p coolest-party-ideas.com


poza d p coolest-party-ideas.com
Partea preferata a petrecerii
Pe parcursul petrecerii sau la finalul ei, copiii ar putea primii peremii/ niste cutii, ce pot contine o pereche de ochelari de aviator speciale, un fluier, un ceas, autocolante, o minge, un tatuaj, busole, etc. În cazul în care le-au câştigat, acestea vor fi mândri să-şi arate capturile prietenilor lor.
Dacă te interesează să te distrezi în această manieră, nu trebuie decât să mă contactezi sau să ceri ofertă de la www.adventurecamps.ro