Ce să faci la petrecerea ta înafară de dans?

Se apropie momentul să sărbătoreşti ceva important? (Fie zi de naştere,  onomastică, o reuşită, surpriză, petreceri tematice, evenimente)...Pentru tine şi invitaţii tăi mai jos vei găsi nişte sugestii ...si daca ai nevoie de ajutor in organizarea petrecerii Resurse de petreceri iti sta la dispozitie
party planner, lista cu ce sa faci pentru petrecere, planificare petrecere adolescenti, copii, poza d p bestpartyplanning.info
1. Trebuie sa-ti faci un plan pentru organizarea petrecerii

Daca iti faci o lista cu ce anume ai de facut, ce ai de cumparat si cand trebuie sa le faci pe toate, vei fi mult mai relaxat(-a) si nu vei uita lucruri importante pentru o petrecere reusita. In plus, nu te vei pierde in detalii neimportante.

- nu uita să le ceri ajutorul părinţilor sau prietenilor apropiaţi. Munca în echipă dă mai multe roade şi satisfacţii...

2. Stabileste o data si o ora pentru petrecere

Gandeste-te cand ar fi cel mai bine pentru toata lumea sa fie petrecerea, in timpul saptamanii sau in week-end? Daca este ziua ta de nastere, s-ar putea sa nu tii petrecerea chiar la acea data, pentru ca nu pot veni invitatii. Ora la care va avea loc este si ea importanta, in functie si de locul in care se desfasoara petrecerea.


3. Fa-ti un buget


Trebuie sa stii din start cat iti permiti sa cheltuiesti si cam care ar fi lucrurile care trebuie cumparate.
Bugetul trebuie sa fie realist si in concordanta cu asteptarile tale pentru acea petrecere. Stabileste-l in functie de numarul de invitati, locul de desfasurare, meniu, bauturi, decoratiuni si activitati.

- nu uita, este mult mai important să vă simţiţi bine, să socializaţi şi nu să-ţi etalezi cele mai bune accesorii de petrecere, să beţi cele mai scumpe băuturi...
meniu party, mancare si bautura petrecere adolescenti, poza d p dohow.info
- o opţiune ar fi să împarţi cheltuielile cu invitaţii iar la următoarea petrecere vei contribui şi tu..

4. Locatia

In functie de bugetul pentru petrecere, vei stabili si locatia.
Fie ca este acasa (varianta cea mai ieftina), fie la un club, restaurant sau terasa, trebuie sa stii din timp unde va avea loc, ca sa poti face o rezervare daca este nevoie.
- să ai în vedere că e bine să ai puţin spaţiu de mişcare...se plictisesc invitaţii dacă stau doar la masă ( sau, dacă vor sta la masă, trebuie să te gândeşti la nişte activităţi adaptate pentru acest lucru)..

5. Mancarea si bauturile

De buget si de locatie va depinde si mancarea sau bauturile.
Fa-ti estimarile in mod realist, daca mergi la un restaurant/club, afla preturile dinainte ca sa stii la ce te poti astepta.
- nu face risipă...o petrecere nu înseamnă doar 4 feluri de mâncare şi înbuibare cu o mulţime de băuturi...


6. Numarul invitatilor

Pe langa faptul ca trebuie sa faci o lista cu invitatii si sa-i anunti din timp despre petrecere, ca sa poate veni, trebuie sa te gandesti daca este potrivita locatia aleasa si mancarea/bauturile pentru numarul de invitati.
Incearca sa inviti persoane care sa se inteleaga bine intre ele si sa aiba preferinte apropiate, ca sa nu existe discutii si toata lumea sa se simta bine.
- de multe ori în funcţie de tipul invitaţilor şi numărul lor te vei raporta .la buget, locaţie, mâncare, activităţi, etc...

7. Muzica


Ai grija ca muzica sa fie pe placul tuturor, dar sa îi si indemne la dans. La inceputul petrecerii poate fi ceva mai linistita, pentru a le da invitatilor posibilitatea sa se cunoasca intre ei, sa discute, apoi, dupa sosirea tuturor invitatilor, muzica trebuie sa fie pentru dans.
- nu uita: dacă tu vei sta la masa, nu te aştepta ca invitaţii tăi să petreacă bine pe ringul de dans
- să ai grija ca printre invitaţi să aimăcar vre-o doi dansatori ca să mai anime atmosfera..


8. Apropierea petrecerii

Nu lasa lucrurile pe ultima suta de metri, planifica lucrurile si pune-le la punct din timp, ca sa nu intri in panica in ziua petrecerii si sa fii o gazda prost dispusa.
Regula de aur este sa nu intarzii la propria ta petrecere. Ar fi cazul sa fii acolo pentru a-i intampina pe invitati si pentru punerea la punct a ultimelor detalii.


9. Cumparaturile

Iti trebuie o lista de cumparaturi ca sa acoperi tot ce iti trebuie pentru petrecere.
Nu lasa pe ultimul moment achizitia de lucruri importante.

10. Super-petrecerea

Ca totul sa iasa bine, planifica momente cheie ale petrecerii, gandeste-te la niste jocuri amuzante care sa ii faci pe invitati sa interactioneze si sa va distrati. Poti sa faci si o petrecere tematica: de exemplu "Cosa Nostra" (invitatii sa vina imbracati ca mafioti) sau Sceneta (ai nevoie de niste roluri si replici iar ei trebuie sa intre in rol pana la sfarsitul petrecerii). Poti pune chestii funny prin casa, legate de tema, mesaje, decoratiuni.poti organiza un concurs de karaoke...



Ai aici o gramada de idei de activitati

Nu-ti mai ramane decat sa petreci. Ca petrecerea ta sa iasa perfect, trebuie sa planifici fiecare moment al ei, in rest, iti ramane sa te simti bine la propria ta petrecere.

Sper ca ti-am fost de ajutor...distractie placuta!
petreceri adolescenti,
activitati petreceri adolescenti
organizare petreceri adolescenti
poza d p visualphotos.com


sursa o parte din text

Un comentariu:

Anonim spunea...

miai fost foarte de ajutor, mersi mult,mult,mult,mult