Cum să pictezi copiii de Halloween?- Modele simple


Vreţi ca micuţii voştri să fie cele mai de groază şi drăguţe personaje de Halloween? Iată cum vă puteţi transforma îngerii în mici monstruleţi.

Bibi Freeman de la London School of Painting spune că ar trebui să păstraţi ideea simplă de pictură pe faţă. "Vă recomand folosirea a cel mult trei sau patru culori care se asortează cu ţinuta copilului vostru", spune Bibi.

Pentru cele mai bune efecte, veţi avea nevoie de un set de bază de patru sau cinci culori pe bază de apă, precum şi un negru şi alb. Produse de firme precum Grimas, Snazaroo sau Woolworths culorile le puteţi cumpăra de la magazinele cu produse pentru pictură, artă, hobby art….

Apoi mai aveţi nevoie să tăiaţi un burete de baie moale în bucăţi pentru a aplica make-up pe faţă şi folosiţi pensula ca un artist cu acuarelă pentru detaliile fine. Utilizaţi întotdeauna apă adecvată şi vopsele pe bază apă pentru faţă, care sunt uşor de îndepărtat, sclipici, gel sau cosmetice, care pot fi, de asemenea, aplicate cu un burete umed.

Nu vă rămâne decât să urmăriţi pas-cu-pas ghidul pentru pictură a acestor trei feţe înfricoşătoare ...

Cum pictezi pe faţă Dovleac?
cum sa pictezi copii pe fata, poza de pe mirror.co.uk, cum sa pictezi pe fata dovleac, pasi de a picta pe fata, modele simple de picturi pe fata

1.Realizează conturul de dovleac cu roşu şi apoi cu  un burete triunghiular umed dar nu ud, completează baza cu portocaliu. Amestecă vopseaua (culorile roşu, galbe, portacaiu, maro, etc) spre  margini tot cu buretele pentru a face să arate rotunjite.

2. Schiţează forma cu maro, cu o pensulă şi trage liniile verticale segmentate.

3. Cere-i copilului să se uite în sus şi conturează-l sub ochi cu negru cu pensula. Apoi, fă sprâncenele în două triunghiuri negre cu pensula sau cu buretele.

4. Foloseşte pensula şi culoarea neagră pentru a-i contura „zâmbetul de dovleac2. Nu uita să –i faci „lacune între dinţi”

5. Terminaţi pictura cu ultimele detalii,  o tulpină verde pe fruntea copilului şi câteva frunze dacă vă simţiţi încrezptori.

Cum să pictezi pe faţă Schelet de groază?
cum pictezi copii pe fata de halloween, poza de pe mirror.co.uk, picturi pe fata de halloween pentru copii, picturi pe fata pentru baieti de halloween, cum sa pictezi pe fata schelet, pasi de face painting


1. Aplică o bază de culoare albă pe toată faţa copilului cu un burete umed.

2. Foloseşte o pensulă pentru a picta cu negru, în jurul, scorburi de sub ochi şi obraji, forma craniului, cavitatea nazala şi conturul dinţilor pe exteriorul buzele copilului. Conturează dinţii cu negru înafara buzelor apoi pictează-i cu alb.

3. Folosiţi o pensulă fină pentru a picta în crăpături pe suprafaţa craniului linii fine.

4. Pentru o finisare mai bună şi terifiantă a desenului, ai putea picta, de asemenea, pleoapele copilului cu alb, apoi trage nişte linii fine cu roşu ca nişte vene.

Cum să pictezi pe faţă o mică vrăjitoare?
cum sa pictezi copii pe fata, cum sa pictezi fete pe fata, poza de pe mirror.co.uk, cum sa pictezi vrajitoare pe fata, personaj de vrajitoare, vrajitoare de halloween, pasi de pictat copii pe fata,

l. Uşor tamponează-i obrajii, sprâncenele şi bărbia cu vopsea roz. Ideea este de a-i oferi o tentă de culoare nu de a o acoperire complet.

2. Folosind o pensulă fină, trage linii negre din partea de sus a nasului spre frunte şi conturează-i buzelor.

3. Apoi adaugă mai multe linii curbe negre pentru a facepânze de păianjen ".

4. Cu vopsea albă se subliniază văluri, obrajii şi păianjenul.

5. Pentru ca să-ţi iasă mai uşor formele de stea, în loc de a schiţa, începe cu un cerc şi spre exterior linii ascuţite.

Sfaturi utile
  • Înaite să-l pictaţi pe faţă să-şi îmbrace costumul de Halloween astfel încât acesta să nu – l păteze apoi cu vopsea.
  • Să stea pe un scaun în aşa fel încât să puteţi lucra în jurul lui.
  • Aplicati pe piele curată machiajul.
  • Cel mai bun mod de a aplica vopseaua pe faţă este prin tamponare cu un burete umed. Nu foarte umed pentru ca să nu curgă vopseaua. .
  • Când vreţi să pictaţi trebuie doar să adăugaţi apă suficientă pentru a face culoarea ca o cremă subţire.
  • Să curăţaţi bureţii, pensulele, şi toate produsele pe care le folosiţi pentru a fi păstrate şi necontaminate cu microbi.  
  • Atunci când pictaţo în jurul ochilor, spuneţi copiilor să închidă ochii lor uşor, să nu le le intre vopsea în ochi, vor lăcrima şi vor păta sau le va curge machiajul.
  • Nu aplicaţi vopsea pe faţa copiiilor sub trei ani - pielea lor este mult mai sensibilă.
Şi după aceea ...Cum să curăţaţi pictura pe faţă la copii?

Folosiţi ulei făra alcool şi tampoane pentru a îndepărta vopseaua, şerveţele umede sau demachiant. 
Apoi scoateţi restul cu şampon pentru copii, apă caldă şi un flanel.

În cazul în care culorile ajung  pe mobilier sau pe haine, folosiţi un tratament de pre-spălare cu Vanish, înmuiaţi în apă rece, apoi se spală.

sursa www.mirror.co.uk

Mai petreceţi cu 

Niciun comentariu: