Decoratiuni de Craciun cu mancare, bomboane si fructe



Pentru aceste decoratiuni puteti folosi tot ceea ce gasiti prin bucatarie. Toti gurmanzii si gradinarii impatimiti vor fi incantati de micile aranjamente din bucatarie.
            Pe primul loc sta evident ciocolata, nelipsita de la orice sarbatoare fie e a de primavara sau iarna. Fie ca le faceti mici ghirlande sau le atarnati in brad, bombonelele sau figurinele de ciocolata vor fi mereu irezistibile, delicioase si estetice. Cu cat sunt mai colorate si cu forme mai ciudate, cu atat mai bine.
decoratii craciun
idei decor de craciun, decor cu fructe
            Bomboanele sunt nelipsite de sarbatori. Cumparati cat mai multe si puneti-le in cosulete mici si dragute, spre bucuria colindatorilor dar si a musafirilor de toate varstele. Puteti sa le puneti si in pungute transparente, legate frumos cu fundita rosie. Le puteti folosi drept decoratiuni pentru brad.
            Seturile de ceai sau cafea pentru copii sunt perfecte drept decoratiuni pentru pom. Piesele mici de plastic vor fi lipite cu superglue si atarnate in pom. Puteti pune chiar si saculeti cu ceai aromat, frumos legati cu fundite rosii pentru a avea un miros placut in camera.
            Folositi prajiturele de casa sau biscuiti pe post de decoratiuni de Craciun. Faceti o ghirlanda de biscuiti tari, cu diferite forme de stelute, braduti etc.
ghirlanda din pop corn, deoratii pentru brad, ghirlande brad
            Pentru cei pasionati de gradinarit le puteti face o ghirlanda din funie de rafie de care sa atarnati ustensile mici sau flori si frunze artificiale. De asemenea puteti amplasa in jurul bradului sau la ferestre ghivece din teracota sau ceramica, plantele fiind legate cu funde rosii, mari. In vase transparente sau fructiere puteti pune fructe si legume artificiale si lumanari si fundite rosii si albe.
            Cum puteti sa folositi fructele intr-un mod nou si interesant? Ganditi-va la o ghirlanda de fructe, lamai, portocale si lamai. Din felii de fructe evident.
            Stiati ca puteti face ghirlande din floricelele de porumb? Ei bine se poate.
sursa www.incasa.ro

Niciun comentariu: