Decoraţiuni cu Baloane



balon, baloane, baloane colorate, decor baloane, decoratiuni cu baloane, baloane de modelat, modelaj de baloane, clown cu baloane, baloane forme, baloane cu heliu, balonase, baloane de sapun, arcada din baloane, inimi din baloane, decoratiuni cu baloane, petreceri pentru copii, petreceri pentru copii cluj, party copii, aniversari copii cluj, 

     Pentru a crea o atmosferă veselă, de neuitat la petrecerea micuţului tău, ne putem ocupa cu decorarea spaţiului în care va avea loc petrecerea. Elementele esenţiale pentru amenajarea spaţiului le regăsim baloane multiculore, mari sau micuţe, imprimate cu diverse personaje din desene animate, litere din baloane, baloane arcadă, baloaneumflate cu cu heliu mici şi uriaşe, ghirlandele colorate, etc. Foarte îndrăgite printre copii sunt baloanele colorate speciale pentru a fi modelate in diferite forme de animale, jucării sau flori modelate cu talent de animatori.
     Orice eveniment are nevoie de culoare şi un decor special. Pentru asta noi venim în întâmpinarea clienţilor cu idei şi soluţii originale, iar decoraţiunile cu baloane executate de echipa noastra vor încânta de fiecare dată şi pe cei mai exigenţi părinţi şi copii: ghirlande, arcade cu aer sau heliu, inimi, verighete, baloane cu heliu, baloane Jumbo, litere, cifre, etc.


 Pentru mai multe informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi !

Niciun comentariu: