Cum sa pregatesti o petrecere surpriza?




petrecere surpriza, surpriza!!!, poza d p findingmygroove.com


Fiecare dintre noi la unmomentdat vrem sa facem surprize celor dragi. Unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru cineva este petrecera surpriza.

Dar ce inseamna acest lucru oare? Pana sa ajungem la distractie si voie buna, cineva trebuie sa si "munceasca" pentru ea...



Iata mai jos cativa pasi de urmat pentru a avea o petrecere surpriza reusita:


1. Cel mai important este sa-ti stabilesti bugetul si timpul alocat organizarii. Trebuie sa scrii tot ce ai de facut pe hartie, pentru a nu risca sa uiti ceva.

2. Stabileste o tema a petrecerii (Petrecere la 10 ani, Petrecere de 30 ani, Petrecere la 18 ani, Petrecere pentru cea mai buna prietena/ mama/ tata/ prieten/iubit, Petrecere pentru cineva care se intoarce acasa dupa mult timp, etc.). - Motive de a petrece gasim intotdeauna....
3. Intocmeste o lista a invitatilor. Trebuie sa stii pentru cati oameni trebuie sa te pregatesti dar si ce varsta au ( ca sa stii ce fel de activitati vei face la petrecere, ce meniu sa alegi, de cati oameni ai nevoie sa te ajute la organizare)

4. Alege ziua petrecerii si rezerva un spatiu destul de mare sau organizeaza mobila prin casa, daca petrecerea se da acasa.
5.Alege mancarea, bautura si prajiturile. Lucreaza cu profesionisti daca nu te pricepi la gatit.
6.  Cumpara sau pregateste vesela, mese, scaune si accesorii de unica folosinta.
7. Trebuie sa organizezi si distractia. Ia o formatie, un dj sau macar mai multe cd-uri. Fa un playlist dinaite ca sa nu trebuiasca sa stai prea mult sa cauti in timp ce ceilalti se distreaza.  In functie de tema petrecerii poti sa angajezi sau sa colaborezi cu un animator profesionist, clovn sau un magician.
8. In final incepe organizarea propriu-zisa. Partea cea mai "distractiva"

Organizarea petrecerii surpriza

1. Gaseste un complice sau mai multi. Nu poti sa faci singur totul, deci ai nevoie de un ajutor care sa nu divulge secretul.
2. Fa rezervari si comenzi. Lasa complicele sa te ajute sa alegi si sa comanzi.

3. Trimite invitatii. Cauta invitatii pe tema aleasa. Poti sa le faci si singur, dar ca sa mergi la sigur, comanda unele lucrate de profesionisti. Poti sa faci invitatia si prin telefon sau e-mail.
4.Poate ca esti foarte incantata sau incantat de ceea ce pui la cale dar pastreaza controlul asupra secretului. E pacat sa fie dezvaluit totul in ultima clipa, dupa ce te-ai straduit atat.
5.Cu o zi inainte verifica decoratiunile, daca e bine organizata problema mancarii, a bauturii si a comenzilor pentru a doua zi. Lucruri neprevazute se pot intampla si trebuie sa fii pregatit.
6. Cumpara cadouri, gaseste-ti o tinuta potrivita cu tema dar si comoda in acelas timp pentru ca vei fi gazda probabil.
7. Foarte important! Ai grija cum aduci surprinsul la petrecere, sa nu te dai de gol pana la final. Daca e cazul, implica invitatii. Gaseste niste variante de "scenarii" de care sa va folositi....

Petrecere frumoasa, tuturor!

text si de pe zaragoo.ro
cum sa faci o petrecere surpriza, petrecere surpriza, poza de pe life123.com



Niciun comentariu: